fbpx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen werken aan jouw boekhouding. Jij hebt de touwtjes in handen.

Ik ben er voor je.

Boekhoud zenuwen

Ben jij die vrouw die ondernemen super tof vindt maar van de boekhouding alleen maar nerveus wordt? Doet je boekhouder net of je een kleuter bent als je iets vraagt? Heb je je boekhouding altijd zelf gedaan en lukt dat niet meer? Start je net en ben je op zoek naar hoe het allemaal moet?

 

Portie onafhankelijkheid

Zoek niet verder, ik help jou, open, duidelijk en eerlijk. Niemand is standaard, zoveel mensen zoveel wensen. Al die wensen heb ik samengevoegd in mijn community. Let op, wil jij niks doen aan je boekhouding en geen financiële vrijheid? Dan ben ik niet de juiste persoon voor jou, je hoeft bij mij niet aan te komen met je schoenendoos vol bonnen, ik heb er zelf al genoeg.

Wil je meer grip op je cijfers en doe jij je boekhouding in een online boekhoudprogramma of wil je dat gaan doen? Dan zit je hier goed. Naast super gezellige workshops met gelijkgestemden bied ik jou alle boekhoudkundige en fiscale hulp die je nodig hebt in mijn online community. Hiermee bespaar je jezelf stress, leer je meer en krijg je een extra portie onafhankelijkheid cadeau.

Alle ervaring die ik heb opgedaan in de laatste jaren heb ik samen gebracht in mijn vernieuwde memberships. De focus ligt er hierbij altijd op dat jij, met zelfvertrouwen en plezier, zelf je boekhouding doet. Je kunt gaan voor het totale pakket, als VIP member sta ik altijd voor je klaar sta en ik ontzorg je met al jouw aangiftes. Door member te worden van mijn community weet je in ieder geval zeker dat ik er voor je bent met antwoord op al jouw vragen op fiscaal en boekhoudkundig gebied, of je nu gaat voor een basic, plus of VIP membership. Daarnaast krijg jeals member korting op al mijn diensten. Kijk gerust lekker rond wat bij je past, download mijn gratis BTW-checklist, vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan waarin ik je meteen een aantal tips kan geven of kom naar mijn eerstvolgende workshop. Op zoek naar snelle hulp bij een acuut boekhoudprobleem? Dan is mijn boekhoudcheck echt iets voor jou.